Drops Design – Kvalitetsgarn og strikkeopskrifter til alle


Drops Design er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere garn af høj kvalitet. Virksomheden blev etableret i 1980’erne, og siden da har den skabt sig en imponerende position på markedet for håndarbejde. Drops Design er kendt for deres store udvalg af garn, som er lavet af naturfibre og egner sig til alle slags strikke- og hækleprojekter.

En af de mest populære produktlinjer fra Drops Design er deres Drops-garn. Dette garn er lavet af 100% uld, og det kommer i en bred vifte af farver og tykkelser. Drops-garn er kendt for sin blødhed, holdbarhed og modstandsdygtighed over for slid. Det er også utrolig let at arbejde med, hvilket gør det ideelt for både nybegyndere og erfarne strikkere og hæklere.

Udover deres Drops-garn har Drops Design også en række andre garnkvaliteter, der er meget populære blandt håndarbejdere. For eksempel er Drops Kidsilk et garn, der er lavet af en blanding af mohair og silke. Dette garn er kendt for sin blødhed og sin evne til at give et let og luftigt udseende til ethvert projekt.

drops design

Drops Nepal er en anden populær garnkvalitet fra Drops Design. Dette garn er lavet af en blanding af uld og alpaca, og det er kendt for sin blødhed, varme og holdbarhed. Drops Nepal er perfekt til at lave varme tøj og tilbehør som tørklæder og huer.

Drops Lima er også en garnkvalitet, der er værd at nævne. Dette garn er lavet af en blanding af uld og alpaca og er kendt for sin blødhed og slidstyrke. Det er et meget alsidigt garn, der egner sig til en bred vifte af projekter, herunder sweatre, tørklæder og huer.

En anden populær garnkvalitet fra Drops Design er Drops Merino Extra Fine. Dette garn er lavet af 100% merinould og er kendt for sin blødhed og sin evne til at holde formen. Drops Merino Extra Fine er perfekt til at lave tøj og tilbehør til både børn og voksne.

Drops Karisma er en anden garnkvalitet fra Drops Design, der er værd at nævne. Dette garn er lavet af 100% uld og er kendt for sin slidstyrke og modstandsdygtighed over for slitage. Det er et perfekt garn til at lave tøj og tilbehør til hverdagsbrug.

Drops Design har også en række andre garnkvaliteter, herunder Drops Air Garn, Drops Belle og Drops Paris. Alle disse garnkvaliteter er kendt for deres høje kvalitet og alsidighed, og de er alle perfekte til at lave alle slags håndarbejder.

Udover deres store udvalg af garn tilbyder Drops Design også et bredt udvalg af strikke- og hækleopskrifter, som er tilgængelige på deres hjemmeside. Disse opskrifter varierer fra enkle projekter for nybegyndere til mere avancerede projekter for erfarne håndarbejdere. Derudover har de også en række gratis opskrifter tilgængelige på deres hjemmeside, så alle kan få adgang til inspiration og idéer.

Drops Design er et glimrende valg for håndarbejdere, som leder efter højkvalitetsgarn og strikke- eller hækleopskrifter. Deres store udvalg af garnkvaliteter og farver samt deres tilgængelige opskrifter gør det let for enhver at finde det perfekte materiale og opskrift til deres projekt. Hvis du er på udkig efter garn eller inspiration til dit næste håndarbejdsprojekt, er Drops Design helt sikkert et sted, du bør besøge.